Västra rustar för fler kunder och stärker sitt team inom ekonomi och lantbruksdjur! 

Under hösten stärker Hushållningssällskapet Västra upp rådgivningsteamet
med 6 st nya medarbetare.

Hushållningssällskapet Västra stärker upp ekonomiteamet och utökar med 5 st nya medarbetare. Det finns ett ökat behov av både ekonomistyrning och redovisning och vi förstärker därför upp med kompetens på samtliga konsultorter, Karlstad, Vänersborg och Skara.  På varje ort finns ett ekonomiteam som är redo att ta sig an era frågor och uppdrag. Vi stärker också upp kompetensen inom lantbruksdjur i Skaraborg.

Välkommen att kontakta oss på 010-288 01 30 eller vastra@hushallningssallskapet.se så bokar vi in dig på tid med en rådgivare. 

 

Totalt 6 nya medarbetare ansluter till Västra, vi anställer 2 nya redovisningsekonomer i Vänersborg, en redovisningsekonom och lantbruksekonom i Karlstad, en lantbruksekonom i Skara samt en lantbruksdjursrådgivare i Skara.

SUSANNE NEMETH är anställd som ny redovisningskonsult/redovisningsekonom med placering främst i Vänersborg. Susanne har många års erfarenhet som bland annat ekonomichef på dotterbolag i Lantmännen och som redovisningsekonom på HK Scan AB. Hon kommer närmast från Culinarium Group AB i Tibro där hon varit ekonomiansvarig.  Susanne började hos oss den 16:e augusti.

CHARLOTTE SVENSSON kommer att ta hand om våra redovisningskunder i Vänersborg men även göra uppdrag inom SAM mm. Charlotte har drygt 10 års erfarenhet från LRF-konsult och några år på Handelsbanken. Hon börjar hos oss 1:a oktober.

Till Karlstad kommer BENGT-OLOV ELFMAN som ny lantbruksekonom, han ersätter Bengt Andréson som ska gå i pension. Bengt-Olov har många års erfarenhet från LRF-konsult och senast LR-Revision och var innan dess mjölkbonde. Bengt-Olov börjar hos oss 1:a oktober.  Bengt Andréson kommer att vara kvar hos oss i en övergångsperiod som mentor.

ERIKA JONSSON är ny redovisningskonsult. Erika är nyutbildad redovisningsekonom från affärshögskolan i Karlstad och har innan dess tio års erfarenhet från turistbranschen som säljare och projektledare. Erika började hos oss den 6:e september.

SANDRA POSSE är ny lantbruksekonom med placering i Skara. Sandra kommer närmast från rollen som lantbruksrådgivare på Länsförsäkringar och har ca 10 års erfarenhet från bankbranschen. Sandra börjar den 1:a november.

I Skara så börjar KAJSA LÄTT som lantbruksdjursrådgivare från mitten av september på Hushållningssällskapet Västra, med kontor i Skara. Kajsa är utbildad husdjursagronom med specialintresse för mineraler i vallfoder till nötkreatur. Kajsa kommer ihop med lantbruksdjursrådgivare i Värmland och växtodlingsrådgivare utveckla vår rådgivning inom vall och foder ännu mer. Senast kommer Kajsa från ett jobb som nötfoder- och växtodlingssäljare.

Nu satsar vi och det känns riktigt bra att vi stärker vi upp redovisningsteamet med fler rådgivare och samtidigt så har vi ekonomer representerade på samtliga konsultorter.  Med ökad kapacitet och närvaro kan vi supporta våra kunder ännu bättre!