Bli vass på vildsvin

Bli inspirerad att tillaga välsmakande vildsvinsrätter från nyutvecklade recept. Nu erbjuds en utbildning för dig som är yrkesverksam inom offentliga kök i Halland och vill bli inspirerad och lära mer om att tillaga vildsvin.

 

Datum: 1 september
Tid: 14.00-18.00
Plats: meddelas efter anmälan
Föreläsare: Eleonor Schütt, Matkonsult, Hushållningssällskapet Västra

Utbildningens upplägg

  • Inledning – presentation
  • Föreläsning om vildsvin; bakgrund, näringsinnehåll, klimatsmart kött, hantering, tillagning mm
  • Fika
  • Genomgång av recept och matlagning
  • OBS! Tag med kökskläder/förkläde

Kostnad

Du som anmält dig får en vecka före kursdatum en lista på de ingredienser du behöver ta med dig. För övrigt bekostas utbildningen av projekt Vildt och välsmakande – vildsvinets väg till var mans tallrik som drivs av Hushållningssällskapet och finansieras genom Jordbruksverket.

Anmälan

Anmäl dig senast den 18 augusti.

Anmälan - Bli vass på vildsvin

  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är för att kunna skicka uppdateringar och information om träffen. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du genom att kontakta Hushållningssällskapet Halland på 035-465 00.

Frågor?

Vid frågor kontakta Linda Wennerholm vid Hushållningssällskapet Halland.
E-post: linda.wennerholm@hushallningssallskapet.se
Telefon: 035-465 04