Vår redovisningskonsult är auktoriserad

Stort grattis till vår redovisningskonsult Susanne Johansson som efter väl utfört auktorisationsprov kan titulera sig som auktoriserad redovisningskonsult via Srf konsulterna. Att anlita en auktoriserad redovisningskonsult signalerar förtroende, kompetens och trygghet för banker, myndigheter och företagare. 

image1

Vi på Hushållningssällskapet Värmland kan erbjuda trygg ekonomi för värmländska småföretagare i alla branscher. Vi har tillsammans i vårt ekonomiteam mångårig erfarenhet av ekonomi och företagsrådgivning. Vi har sen lång tid tillbaka haft spetskompetens inom jord- och skogsbruk men har även numera bred allmän kompetens inom flertalet branscher och alla olika bolagsformer. Vi har hjälpt hundratals kunder att få koll på sitt företags ekonomiska situation, skatta fram den skatt som är rätt för dem och utveckla sina företag.

Varför ska man anlita en auktoriserad redovisningskonsult?

Auktorisationen är till för företagen.

Visste du att vem som helst kan idag starta redovisningsbyrå och ta in uppdrag från företag?

Det innebär att vi i Sverige har både seriösa och oseriösa redovisningskonsulter på marknaden. Hur ska du då veta vilken som tillhör de bästa? Vem ska du anförtro uppdraget att sköta ditt företags ekonomi?

Jo, du ska anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult. Auktorisationen har tagits fram för att hjälpa dig som företagare att lätt hitta de bästa kvalitetssäkrade konsulterna.Genom att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult får du rätt uppdaterad kompetens, flerårig erfarenhet och en naturlig rådgivare som fungerar som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande. En Auktoriserad Redovisningskonsult har högt förtroende på marknaden – hos exempelvis myndigheter, banker och andra kreditgivare. Via din Auktoriserade Redovisningskonsult skapar du bättre förutsättningar för ditt företags förtroende på marknaden.