I nyhetsbreven får du aktuell information inom området Mat.
Vi har ett brev för dig som arbetar inom vård, skola, omsorg eller kanske är allmänt intresserad av mat och hälsofrågor. Dessutom har vi ett brev för dig som arbetar med friskvård och hälsa på företag, är folkhälsoplanerare eller friskvårdsengagerad på annat sätt.
Nyhetsbrev 2021
Hållbara måltider, klimatsmart mat och mindre matsvinn (februari)
Nyhetsbrev 2020
En helt ny kokbok med smart och enkel mat för seniorer! (november)
Hållbara måltider, klimatsmart mat och mindre matsvinn! (oktober)
Matlagning med råvarorna i fokus! (september)
Säker mat med gästen i fokus! (augusti)
Grönare menyer i tiden (augusti)
Nya rekommendationer för god och varierad specialkost (maj)
Matglädje, inspiration och Eldsjälspris! (maj)
Om service och ett gott värdskap (april)
Nya rekommendationer för god och varierad specialkost (februari)
Guldkant och aptit på äldre dar (januari)
Nyhetsbrev 2019
MatGlad vinnare av ”Lätt att sprida”-priset (oktober)
MatGlad nominerad till ”Lätt att sprida”-priset (oktober)
Är du nyfiken på Välkommen på Middag? (september)
Vägen till den grönare maten (september)
MatGlad “Årets Samhällsentreprenör”! (maj)
Säker mat – har du koll på de uppdaterade branschriktlinjerna? (maj)
Mat-Musik-Minnen – nominerad till Götapriset! (februari)
Matinspiration för hela familjen! (februari)
Förgyll måltiderna för våra äldre (januari)
Nyhetsbrev 2018
Utbildningar och nytt pedagogiskt spel (december)
Fokus Mat – Hälsa – Funktionsvariationer (december)
Uppdatera kunskaperna om mat vid allergi och överkänslighet (november)
Den unika Kokboken MatGlad – finalist till Publishingpriset 2018 (september)
Unik app för bättre livskvalitet vid funktionsvariationer (augusti)
Vi behöver ditt samtycke för vårt nyhetsbrev (maj)
MatGlad e-skola, nytt material för personal inom funktionshinderverksamhet! (maj)
Utbildningar för personal inom äldreomsorgen (maj)
Utbildningar för personal inom funktionshinderverksamheten (april)
Ta hand om dina matgäster! (februari)
Uppdatera kunskaperna i livsmedelshygien? (januari)