Vi har ett nyhetsbrev för dig som riktar sig till dig som är intresserad av både mat och besöksnäring/landsbygdsföretagande. Dessutom har vi ett brev till dig som arbetar inom vård, skola, omsorg eller kanske är allmänt intresserad av mat och hälsofrågor, arbetar med friskvård och hälsa på företag, är folkhälsoplanerare eller friskvårdsengagerad på annat sätt. Välj det alternativ som passar dig bäst!
Nyhetsbrev 2022
Uppdatera kunskaperna om mat vid allergi och särskilda behov (februari)
Om service och ett gott värdskap (januari)
Nyhetsbrev 2021
Hållbara måltider, klimatsmart mat och mindre matsvinn! (november)
Matglädje och aptit på livet – inspiration för alla som arbetar med äldre (oktober)
Säker mat med gästen i fokus (september)
GoGLad – Ett nytt mobilspel som gör livet rörligare och roliga genom gamification! (augusti)
Nyfiken på spelappen GoGlad och MatGlad-familjen? (maj)
Om service och ett gott värdskap (maj)
MatFröjd – receptappen för matlust och livskvalitet (maj)
Hållbara måltider, klimatsmart mat och mindre matsvinn (februari)
Nyhetsbrev 2020
En helt ny kokbok med smart och enkel mat för seniorer! (november)
Hållbara måltider, klimatsmart mat och mindre matsvinn! (oktober)
Matlagning med råvarorna i fokus! (september)
Säker mat med gästen i fokus! (augusti)
Grönare menyer i tiden (augusti)
Nya rekommendationer för god och varierad specialkost (maj)
Matglädje, inspiration och Eldsjälspris! (maj)
Om service och ett gott värdskap (april)
Nya rekommendationer för god och varierad specialkost (februari)
Guldkant och aptit på äldre dar (januari)