Rådgivningsbrev Skog

Idag kan den som har obegränsat med tid hitta mycket information, framför allt på nätet. Problemet är att avsändarna ofta har ett syfte med att lyfta fram den ena eller den andra lösningen.

Det är inte givet att de sätter utvecklingen och lönsamheten i din verksamhet i första rummet. Ett annat problem är att informationen blir väldigt omfattande och spretig. Som oberoende rådgivare samlar vi information från den senaste kunskapenoch ger dig konkreta råd i våra rådgivningsbrev.

Rådgivningsbrev Skog utkommer med jämna mellanrum, 15–20 gånger per år. Du väljer själv om du vill få brevet postat på papper eller om du vill få det via e-post – eller om du vill ha det på båda sätten. I brevet ger vi en bild av marknadsläget och ger råd om vad vi bedömer är lämpliga åtgärder i din skog. Råden utgår från vår analys av marknadsläget både globalt och lokalt. Breven innehåller också tips och nyheter inom ämnena skogsskötsel, skogsförvaltning och skogsekonomi.

Rådgivningsbrev skog

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. I ”Rådgivningsbrev Skog” ingår även en timmes telefonrådgivning med din skogsrådgivare. Pris: 995 kr + moms, vid e-brev 50 kr rabatt.
Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.