Matglädje, hälsa och livsmedelsproduktion – du har nyfikenheten och vi har kunskapen

Livsmedel, mat och hälsa

Visst är mat det bästa som finns. Genom våra utbildningar vill vi förmedla matglädje och väcka nyfikenhet – förmedla kunskap och stimulera till medvetna livsmedelsval, både för dig och för miljön.

Vi utbildar dig som arbetar inom vård, skola, omsorg samt butik och restaurang. Vi samarbetar även med organisationer och myndigheter och våra uppdragsgivare möter oss genom föreläsningar, praktiska och teoretiska kurser, uppdragsutbildningar, regionala och nationella projekt.

Mat och hälsa är ett roligt och stort ämne – välkommen att utbilda och utveckla dig tillsammans med oss.

 

Hushållningssällskapet sysslar både med den färdiga maten och produktionen av densamma.  I vår rådgivning för företagare utvecklar vi tillsammans din livsmedelsproduktion. Om du har eller planerar för till exempel ett gårdsslakteri, musteri, bageri eller gårdsmejeri får du råden som utvecklar både produktionen och affären.

För att göra det lättare att hitta i menyn har vi delat upp utbildningarna i Mat – för dig som jobbar med mat och måltider inom vård, skola, omsorg, butik och restaurang, och Hälsa – om friskvårdsutbildningar för företag och deras anställda.

Är du livsmedelsproducent och vill utveckla ditt företagande så läser du mer under rubriken Småskalig livsmedelsproduktion.

Tillsammans kan vi verka för en sund inställning till mat. För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Välkommen att läsa mer på våra sidor eller kontakta oss direkt, du hittar din kontakt nedan!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.