Företagsutveckling för bättre affärer – till hela landsbygdens nytta

Företagsutveckling

En landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer. Det är Hushållningssällskapets vision. Inte så konstigt då att vi erbjuder företagsutveckling till landsbygdens företag. Oftast arbetar vi med företag inom lantbruk, skog och andra gröna näringar.

Kunskap som leder till utveckling och lönsamhet på landsbygden

Den vanligaste frågan vi får från företagare är: Hur kan jag förbättra min lönsamhet? Utan att avslöja några affärshemligheter från våra kunder kan vi visa exempel på hur vår expertkunskap gjort nytta för andra.

Vid sidan av företagsrådgivning driver vi projekt för landsbygdsutveckling – som syftar till att förbättra villkoren för livet och näringslivet på landsbygd.

Landsbygden utvecklas med dess företag. Tillsammans kan vi utveckla både verksamheten och lönsamheten i just ditt företag. Vi kan landsbygdsföretagens förutsättningar. En rådgivare som är insatt i ditt företags strategi kan göra stor nytta för dig i vardagen – och en rådgivare som har kunskap om din vardag kan ge råd för kloka strategiska beslut.

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Sök din närmaste rådgivare nedan, Vad kan vi göra för dig?

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.