Vi är auktoriserade redovisningskonsulter

Vår redovisningskonsult Susanne Johansson är auktoriserad redovisningskonsult via Srf konsulterna. Varför ska man då anlita en auktoriserad redovisningskonsult?

Auktorisationen är till för företagen.

Visste du att vem som helst kan idag starta redovisningsbyrå och ta in uppdrag från företag?

Det innebär att vi i Sverige har både seriösa och oseriösa redovisningskonsulter på marknaden. Hur ska du då veta vilken som tillhör de bästa? Vem ska du anförtro uppdraget att sköta ditt företags ekonomi?

Jo, du ska anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult. Auktorisationen har tagits fram för att hjälpa dig som företagare att lätt hitta de bästa kvalitetssäkrade konsulterna.Genom att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult får du rätt uppdaterad kompetens, flerårig erfarenhet och en naturlig rådgivare som fungerar som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande. En Auktoriserad Redovisningskonsult har högt förtroende på marknaden – hos exempelvis myndigheter, banker och andra kreditgivare. Via din Auktoriserade Redovisningskonsult skapar du bättre förutsättningar för ditt företags förtroende på marknaden.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.