Ekonomi

Hos oss får du som är företagare allt på ett ställe. Våra ekonomer är experter på landsbygdsföretag och de gröna näringarna. De hjälper dig med allt från de strategiska råden till den löpande redovisningen.

Du är expert på ditt företag – vi är ekonomer som kan lantbruk och landsbygd

 

Tänk vad vi skulle kunna uträtta gemensamt. Tillsammans kan vi utveckla både verksamheten och lönsamheten. Utan att avslöja några affärshemligheter från våra kunder kan vi visa vad våra råd betytt för många andra företagare.

Starta, växa, förvalta eller sälja? Oavsett skede ser vi möjligheterna som du riskerar att missa. När den strategiska rådgivningen och redovisningen sköts från samma ställe blir det enklare att se lösningar som är bra för just dig.

Ofta blir våra ekonomirådgivare som en slags kollega i ledningen av ditt företag. Som du har tillgång till när det passar dig. Vi lovar dig ett personligt engagemang vare sig du vill ha ett rakt svar snabbast möjligt eller vill diskutera den långsiktiga lönsamheten i ditt företag.

För att ge dig bästa möjliga råd och service finns vi över hela landet, organiserade i fristående Hushållningssällskap och bolag.

Hitta din kontakt nedan och välkommen att kontakta oss