Kosignaler – Handbok

Kosignaler handbok

Gillar du checklistor? I så fall tror vi att du kommer att tycka om den här boken. Här beskrivs den dagliga omvårdnaden av mjölkkor i form av listor och instruktioner, med pedagogiska bilder och korta texter. Allt samlat i en praktisk handbok som verkligen tål att användas i stallet.

Boken är ett utmärkt hjälpmedel för att kvalitetssäkra arbetet i mjölkkostallet. Checklistorna och instruktionskorten gör det enkelt att arbeta rätt och konsekvent samtidigt som introduktionen av ny personal går smidigt.  Bedömningslistorna hjälper dig att till exempel poängsätta hull, spenar och klövar, vilket är nödvändigt för en rättvis uppföljning. Boken kan användas självständigt eller som komplement till övriga titlar i serien Kosignaler.

Kosignaler Handbok innehåller 54 checklistor, bedömningslistor och instruktionskort. Boken är tryckt på plastad kartong för daglig användning i stallet.

Författare Jan Hulsen
Översättning och faktagranskning av den svenska upplagan Hushållningssällskapet Västernorrland
Utgivare Roodbont Publishers B.V.
©Jan Hulsen 2015
ISBN 978-91-982215-1-0
86 sidor
Pris inklusive moms 559 kr

Boken är en del i bokserien Kosignaler. Bokserien presenterar lättillgängliga fakta med fokus på god djurhållning. Kosignaler är den svenska utgåvan av Cow Signals®, ett utbildningsmaterial som har tagits fram och utvecklats av det nederländska företaget Vetvice®.

cowsignals logo

vetvice

Roodbont

 

Köp boken!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.