Ekonomi & mjölkning

’If you can’t measure it, you can’t manage it.’ Ekonomi är viktigare än någonsin på mjölkföretaget. En framgångsrik mjölkföretagare har koll på sina nyckeltal och vet att använda dem rätt, både för att driva verksamheten och för att fatta beslut.

Boken Ekonomi & mjölkning hjälper dig att snabbt fånga upp mjölkföretagets signaler, tolka dem och vidta rätt åtgärder. Du kommer att få nya insikter och bli en både klokare och bättre företagare. En viktig del av ekonomiskt management är konsten att fatta beslut. I boken beskriver författarna olika strategier för beslutsfattandet. Ska jag bygga det där nya stallet? Hur maximerar jag hektarskörden? Vilket foderpris kan jag acceptera? När är det rätt tillfälle att sälja kon?

Ekonomi & mjölkning är en praktisk guide om ekonomiskt management för ditt mjölkföretag. Du lär dig grunderna i att tänka i ekonomiska banor och föra in det i ditt dagliga arbete. Texten innehåller många jordnära frågeställningar och exempel hämtade från verkliga fall.

Ekonomi & mjölkning ingår i serien Kosignaler (Cow Signals®). Böckerna presenterar praktisk kunskap om mjölkproduktion på ett lättillgängligt sätt, alltid med kon i fokus.

Författare Niels Achten och Jan Hulsen
Svensk översättning Kersti Arvinder
Faktagranskning Hetty Kuiper-Smeenk
Utgivare Roodbont Publishers B.V.
©Jan Hulsen 2018
ISBN 978-91-637-7420-1
74 sidor
Pris inklusive moms 339 kr

Boken är en del i bokserien Kosignaler. Bokserien presenterar lättillgängliga fakta med fokus på god djurhållning. Kosignaler är den svenska utgåvan av Cow Signals®, ett utbildningsmaterial som har tagits fram och utvecklats av det nederländska företaget Vetvice®.

cowsignals logo

vetvice

Roodbont

Köp boken!

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.