Till dig som deltagit i Grön Arena utbildningar

Under hösten kommer vi att genomföra nätverksträffar för er som gått någon del av Hushållningssällskapets Grön Arena-utbildning och är intresserade av att komma igång med verksamhet eller redan är igång.

Det planeras även en aktivitet senare i höst där vi bjuder in olika kundgrupper t.ex. landsting, kommun, skola. På nätverksträffarna kommer vi att diskutera hur vi kan marknadsför Grön Arena och jobbar mot olika myndigheter/organisationer för hitta kunder. Tanken är även att byta erfarenheter, hitta samarbeten och ge er aktuell information om bl.a. det nya projektet Nordic Nature Health Hub

3, 4 eller 5/9 Nätverksträff i Umeå. En kortare träff på Hushållningssällskapets kontor för er i närområdet. Gå in på den här länken och fyll i vilka tider som passar dig bäst. Svara senast onsdag 29/8 så meddelar jag när det blir på torsdag 30/8.

Onsdag 26 september kl. 10-15 Nätverksträff och studiebesök hos Malin och Robin som driver Nygården Kultur och Mathantverk i Raggsjö, 2 mil utanför Norsjö i Västerbottens inland. De samarbetar även med Isa som driver Må i Norr

Torsdag 11 oktober kl. 12-17 Nätverksträff och studiebesök hos Nina som driver Morringens Grön Hälsa och Omsorg utanför Boden i Norrbotten.

Mat/fika till självkostnadspris. Boka in datumen redan nu och anmäl er senast en vecka innan träffarna i Raggsjö och Boden.

Hoppas vi ses!

Hälsningar Anna Molander, 070-188 48 25