Seminarium för livsmedelsproducenter i Grästorp

Sökes - ni som är intresserade av att utvecklas med nya verksamhetsgrenar. Men vilka behov har den lokala handlaren och restaurangen och vad vill konsumenten ha?
Välkomna till ett seminarium för er livsmedelsproducenter som är intresserade av att utvecklas med nya verksamhetsgrenar, nya samverkansformer och/eller nya säljkanaler.
Torsdag 29 september kl 18 – 21 i Grästorps kulturhus
Var med och delta i ett spännande seminarium om vad konsumenterna vill ha och olika vägar att nå dem.
Programmet erbjuder även inspirerande exempel från omvärlden och närområdet. Ämnen under kvällen: Livsmedelssektorn står under ständig utveckling, vad händer runt omkring oss som vi kan inspireras av? Nya produkter, nya sätt att samarbeta, sälja och att marknadsföra sig och sina produkter presenteras. Vad säger den lokala handlaren och restaurangen? Vilka behov har de och vad vill konsumenten ha?
Program
Inledning
Sofia Jessen, Grästorps kommun
och Charlotte Backman, Hushållningssällskapet
Trender/omvärld och två goda exempel
Skeby Energi, Gröna Gårdar
Efterfrågan
Stefan Lindahl, Hemköp Grästorp och
Magnus Johansson, Norrqvarns Hotell och Konferens.