Säg hej till John-Erik!

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten har rekryterat John-Erik Ylinenpää som ekonomirådgivare till Luleåkontoret.

John-Erik är utbildad civilekonom och systemvetare och har tidigare varit verksam inom redovisnings- och revisionsbranschen samt telekom och databranschen med anställningar hos bland annat teknikjätten Ericsson och PwC.

John-Erik som är bördig från Övertorneå bor idag på Lulsundet i Luleå med sin fru och två barn. Han har ett stort intresse för affärsvärlden och på fritiden följer han aktivt aktiemarknaden i media. På Hushållningssällskapet kommer John-Erik ingå i ett starkt team av ekonomirådgivare som erbjuder tjänster som bokföring, bokslut, deklaration och affärsrådgivning.

– Våra rådgivare erbjuder dig som företagare allt på ett ställe. Ekonomerna är experter på landsbygdsföretag och de gröna näringarna och kan hjälpa dig med allt från de strategiska råden till den löpande redovisningen. Ofta blir våra ekonomirådgivare som en slags kollega i ledningen av ditt företag som du har tillgång till när det passar dig. Det känns bra att kunna stärka vårt team med John-Eriks kompetenser säger Mikael Kivijärvi, vd för Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten.

Vi är glada att få hälsa John-Erik välkommen till vårt gäng på Hushållningssällskapet!

Kontakta John-Erik när du vill prata om lönsamhet eller redovisning.

John-Erik Ylinenpää, Ekonomirådgivare
Mobil: 070-622 41 80
E-post: john-erik.ylinenpaa@hushallningssallskapet.se

Läs mer om våra ekonomitjänster