Kontakt – REKO

REKO - Frågelåda

Här har du möjlighet att skicka in en fråga eller frågeställning som har med Reko-ringar att göra! Det kan handla om tillstånd, regler, livsmedelshantering, marknadsföring eller något annat som du har stött på i ditt arbete med Reko-ringar som du behöver få svar på. De vanligaste frågorna har vi besvarat i materialet här på hemsidan, så kolla där först om du hittar svar på din fråga. Vi återkopplar med svar till dig och uppdaterar vårt informationsmaterial.

 

Du kan också kontakta någon av oss så hjälper vi dig gärna:

Håkan Eriksson är kommunikatör med egen erfarenhet av att starta REKO-ringar. Telefon: 035-465 08. Län: Halland.

Johanna Ekekrantz jobbar med landsbygdsutveckling och är en hängiven REKO-konsument. Telefon: 0511-248 72. Län: Skaraborg.

Madeleine Danneker är projektledare för Hushållningssällskapets projekt kring REKO. Telefon: 070-281 40 10. Län: Hushållningssällskapets Förbund

Hanna Sjöholm är lantbruksrådgivare med erfarenhet av att starta REKO-ringar. Telefon: 0722-466601. Län: Jönköping.

Vi har även ett nära samarbete med Lokalproducerat i Väst och får stor hjälp av deras kunniga rådgivare med att hålla informations- och uppstartsträffar för nya ringar:

Oskar Lorentzon är rådgivare hos Lokalproducerat i Väst. Han är administratör för REKO-ring Borås och driver Lida Fårfarm. Telefon: 070-934 70 07. Län: Västra Götaland.

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.