Redovisningskonsult Gotland

Älskar du siffror? Jobba som redovisningskonsult hos oss!

Bli del av vårt team med kundmöten och flexibilitet. Du utför en uppskattad tjänst åt företagare inom främst lantbruk och skog men även kultur, handel och besöksnäring. Du är noggrann och strukturerad och trivs med människor. Du samarbetar med kollegorna inom redovisning liksom våra rådgivare inom växtodling, juridik och
företagsutveckling. Du ingår i vårt nationella nätverk. Du ges flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans.

Läs hela arbetsbeskrivningen HÄR

Redovisningskonsult Gotland

Har du hög servicekänsla och trivs i mötet med andra människor? Är du dessutom en utpräglad siffermänniska med intresse för redovisning? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker en lagspelare med god kommunikativ förmåga, som är självgående och strukturerad. Du värdesätter att leverera ett kvalitativt och noggrant utfört arbete. Hos oss är kunden i fokus och din roll innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en helhetslösning vilket innefattar nära samarbete med såväl kollegorna i redovisningsteamet som våra övriga rådgivare inom växtodling, juridik och företagsutveckling. Du ges dessutom en fantastisk möjlighet att vara del i ett stort nätverk då vi har mycket utbyte av övriga 14 Hushållningssällskap runt om i landet.

Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi på Hushållningssällskapet har en oberoende roll. Oberoendet skattas högt av våra kunder, som huvudsakligen finns i de gröna näringarna.

Vi erbjuder dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, för oss är det viktigt att du har möjlighet till balans mellan arbete och fritid. Frihet under ansvar är en av våra grundpelare och just flexibiliteten hos oss är något som uppskattas av våra medarbetare – både vad gäller arbetstider och möjligheten att arbeta hybrid.

Vad gör en redovisningskonsult?

 • Kvalificerad rådgivning till våra kunder, främst inom redovisning och skattefrågor
 • Löpande bokföring
 • Bokslutsarbete
 • Upprätta årsredovisningar och deklarationer
 • Leverera kundanpassade rapporter

Vad krävs för att bli redovisningskonsult?

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Serviceinriktad och kommunikativ
 • Trivs i kontakt med andra människor
 • Bekväm med ett digitaliserat arbetssätt

Det är en fördel om du har:

 • Erfarenhet från redovisning, bokslut och deklarationer
 • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom lantbruk

Placeringsort: Roma, mitt på Gotland, med möjlighet till visst distansarbete.

B-körkort är ett krav.

Tillträdesdatum sker efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Lindstedt på telefon 076-104 94 42 eller stefan.lindstedt@hushallningssallskapet.se.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt till e-postadress jobb.h@hushallningssallskapet.se. Vi behandlar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är 2023-06-11.

Välkommen med din ansökan!

Över 61 000 personer bor redan på Gotland året om, vill du bli en av oss? Läs mer om hur Gotland är som plats att bo och leva på: http://gotland.com/flytta-hit/