Rådgivare för en dag

Under Ultuna näringslivsdag fanns Hushållningssällskapet självklart på plats för att träffa och mingla med studenterna. Studenterna hade möjlighet att genom en tävling vinna en heldag med någon av våra rådgivare. Här får ni läsa om en av vinnarna i tävlingen

En av vinnarna var Linnea Borgenvall som fick hänga med byggnadsrådgivare Martina Westlund från HS konsult. Här berättar Linnea om sin dag tillsammans med Martina, vad de gjorde och vad det betydde för hennes fortsatta studier.

”Jag fick möjligheten att följa med byggnadsrådgivare Martina Westlund ut på arbete en dag. Dagen innehöll ett kundbesök där kunden hade planer på att börja med dikor och behövde råd angående inhysningen av de. Kunden hade befintliga byggnader som vi mätte upp för att se om de skulle kunna fungera och hur många djur de skulle rymma i så fall. Det diskuterades även olika lösningar för foderhantering, utgödsling etc.

För mig var dagen otroligt lärorik, inspirerande och rolig. Jag fick möjlighet att se ”verkligheten” inom yrket och kunna ställa alla de frågor jag undrade över. Dagen gav mig ännu mer vilja att fortsätta på mitt tänkta spår inom studierna och nu med ett tydligare mål!”