Petter Antti utsedd till ny vd för Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten har utsett Petter Antti till ny verkställande direktör fr o m 1 januari 2023.

Petter är född 1966, bosatt i Luleå och har erfarenhet från ett flertal ledaruppdrag bl a senast som mångårig VD för Läkarjouren i Norrland AB.

”Vi är mycket glada för och nöjda över att välkomna Petter Antti som VD” säger landshövding Lotta Finstorp, ordförande för Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten och fortsätter ”Petters kompetens och mångåriga erfarenhet att leda och utveckla olika verksamheter kommer vi att ha stor nytta av i vår verksamhet och inom de gröna näringarna.”

Petter Antti kommenterar sitt nya jobb. ”Vi befinner oss mitt i en klimatkris, vi har krig i Europa och en nationalism som sprider sig. Även om vi just nu, på grund av detta, ser utmaningar i form av höga energikostnader och en skenande inflation så kan tiden för en utvecklad och konkurrenskraftig lokal produktion av livsmedel inte vara bättre. I det lokala entreprenörskapet finns framtiden.”

Petter fortsätter: ”Jag tackar styrelsen för förtroendet att jag tillsammans med våra kompetenta medarbetare får möjlighet att fortsätta utveckla Hushållningssällskapet och göra det till en omistlig del i utvecklingen av de lokala näringarna.”

I denna rekrytering har vi samarbetat med Cesab Rekrytering AB. Tack till Lars Bogren.