Pär Martinsson ny VD på HIR Skåne

Vi är väldigt glada att kunna presentera Pär Martinsson som HIR Skånes nya VD.

Pär är civilekonom och har tidigare jobbat bland annat som regionchef och chefsekonom på LRF Konsult. Pär kommer att påbörja tjänsten den 1 oktober 2019 och efterträder då Erik Stjerndahl.

Pär är 45 år, bor i Ystad med sin familj (fru och två barn) och arbetar sedan 2016 som ekonomichef på Hushållningssällskapet Skåne.

— Hos oss kommer Pär att få en spännande roll som ledare för engagerade medarbetare i ett expansivt företag där verksamheten ständigt utvecklas. Pärs förmåga att analysera och engagera tror vi blir en tillgång i vår strävan att utveckla tjänster som möter våra kunders behov, säger Nils Gyllenkrok ordf. HIR Skåne AB.

—Jag trivs mycket bra inom Hushållningssällskapssfären och ser detta som en fantastisk möjlighet att få medverka till fortsatt utveckling inom de gröna näringarna, säger Pär Martinsson.

Rekryteringsgruppen och styrelsen känner sig väldigt nöjda med rekryteringsprocessen och är övertygade om att Pär tillsammans med medarbetarna blir ett bra team för att möta framtiden!

För mer information

Pär Martinsson, tel. 010-476 20 02
Erik Stjerndahl, tel 010-476 22 01
Nils Gyllenkrok, ordförande HIR Skåne AB, tel. 040-47 00 53, 070-660 50 51

 

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen. Vi är också huvudarrangör av Borgeby Fältdagar, norra Europas ledande lantbruksmässan i fält. HIR Skåne AB ägs till 60 % av Hushållningssällskapet Skåne och till 40 % av personalen, har drygt 70 anställda och omsätter ca 62 miljoner kronor.