Möt våra medarbetare

Vi är en populär arbetsplats!

I februari 2019 rankade tidningen ATL arbetsgivare bland sina läsare. Hushållningssällskapet blev placerat högst! Läs artikel här!

Vi är kunskapare – Bli en kunskapare du också!

Vill du bli en våra nya kollegor? Du hittar lediga tjänster här!

 

Lär känna några av oss som arbetar här

Vi är 900 medarbetare och arbetar med många olika uppgifter. Här möter du några av oss! Fler möten med medarbetare publiceras löpande.

Juristen med uppdrag över hela landet och fötterna i skånska myllan – Möt Caroline Weibull-Göransson

Caroline Weibull-Göransson är jurist på den nya satsningen, Hushållningssällskapet Juridik AB, som har fått en flygande start. Uppvuxen med lantbruk och med ett stort intresse för de gröna näringarna så kändes rollen som en spännande utmaning för Caroline, som redan börjat bygga upp en bra bas med kunder.

Läs mer

Redovisningskonsulten med kundfokus – Möt Axel Pettersson

Axel Pettersson arbetar med siffror och analyser hela dagarna. Han är utbildad agronom-ekonom och biolog och har själv vuxit upp inom lantbruk, men det är deklarationer och skattefrågor som är det stora intresset. Han vet hur det är att arbeta som redovisningsekonom inom Hushållningssällskapet. Axel berättar att inflödet av nya kunder har ökat kraftigt under senare tid.

Läs mer

Lantbruksekonomen som ger strategistöd – Möt Federico Cuellar

Federico Cuellar sitter i bilen mellan Luleå och Kalix när vi pratas vid. Han ska jobba med en kollega kring en kund som anlitar Hushållningssällskapet för både löpande redovisning och mer krävande rådgivning kring investeringar och annat företagsutvecklande.

Läs mer

Matkonsult med brinnande intresse och enorm passion för mat – Möt Eleonor Schütt

Eleonor har ett brinnande intresse för mat och har en enorm passion för sitt arbete. På Hushållningssällskapet får hon arbeta med allt från inspirationsföreläsningar till apputveckling – det bästa av alla värdar.

Läs mer

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.