Öjeby Lantbruksmässa blir hybridmässa

Öjeby Lantbruksmässa satsar i år på en hybridmässa med ett fullspäckat innehåll med digitala såväl som fysiska programpunkter som sträcker sig över 2 dagar, den 25 och 26 augusti på Hushållningssällskapets Öjebyn Agro Park.

Från en uppbyggd studio i fält varifrån livesändningar sker hela dagen den 25 augusti, får du som digital besökare ta del av fältvandringar, intressanta paneldiskussioner, föreläsningar, träffa digitala utställare, besöka demoodlingar och den populära Gropen genom din mobil eller dator.

Dag två, den 26 augusti, öppnar den fysiska mässan som i år är i mindre skala, anpassad för att kunna följa de rekommendationer som råder vid mässtillfället. På plats kommer du kunna träffa utställare och branschkollegor, delta på fältvandringar, trädgårdsvisningar och besöka Gropen. Det kommer vara ett stort fokus på fältvandringar som visar de olika demoodlingar som finns på Öjebyn Agro Park. Odlingarna är rejält tilltagna och variationen på grödor är stor. Ett 14 ha stort rybsfält kommer att anläggas utöver ett flertal andra proteinrika grödor som bönor, ärter och gullusern.

Mässan arrangeras av projekt Gröna Näringar och Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten i samarbete med LRF och Länsstyrelsen Norrbotten.

Mer information och utförligt program finns att läsa på mässans hemsida www.ojebylantbruksmassa.se