Nya medlemsavgifter 2016

Med start 2016 höjs avgiften för befintliga medlemskap i Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten. Nytt är också att man nu kan välja att bli stödmedlem.

De nya medlemsavgifterna är:

Stödmedlem 200 kr/år Nyhet!

Stödmedlemskapet passar dig som vill stödja Hushållningssällskapets utvecklingsarbete men har svårt att hinna med föreningslivet.

Enskild medlem* 300 kr/år

Gäller för en person i hushållet.

Familjemedlem* 400 kr/år

Gäller för hela hushållet.

Företagsmedlem* 600 kr/år

Rekommenderas för dig som är företagare. (100 kr medlemsavgift, samt en fast avdragsgill serviceavgift på 400 kr exkl. moms).

* I dessa medlemskap ingår Hushållningssällskapets medlemstidning som utkommer med 5 nr/år. Du har dessutom möjlighet att följa med på våra medlemsresor och får personliga inbjudningar till ditt lokala Hushållningssällskaps/Hushållningsgilles olika aktiviteter.

 

Om stödmedlemskapet

Vill du bidra till landsbygdsutvecklingen men har svårt att hinna med föreningslivet? Bli stödmedlem i Hushållningssällskapet.

Att bli stödmedlem innebär att du bidrar till vårt dagliga arbete för att utveckla landsbygden och dess näringar. Varje år investerar Hushållningssällskapet i olika utvecklingsprojekt för att sprida kunskap och skapa fler konkurrenskraftiga företag, till nytta för alla som bor och verkar på landsbygden.

Medlemskapet kostar 200 kr/år och gör dig till en viktig investerare i landsbygdens framtid. Välkommen som stödmedlem hos oss!

Obs! I stödmedlemskapet ingår inte medlemstidningen.

 

Vill du byta medlemskap?
Förtryckt på inbetalningskortet som följer med tidningen är det medlemskap du hade förra året.

Vill du byta till en annan medlemskapstyp – kontakta oss.

 

Vill du bli medlem?

Gå till medlemsformuläret.