Ny ekonomirådgivare till Luleåkontoret

Marie-Louise ”Mimmi” Granbacke är ny ekonomirådgivare på Hushållningssällskapet.

Hon är utbildad redovisningsekonom och har under våren praktiserat hos Hushållningssällskapet.

– När jag sökte praktikplats så tyckte jag att det var intressant att Hushållningssällskapet jobbade mot så olika kunder – främst småföretagare och bönder. Eftersom jag gillar att odla så tyckte jag att just det var extra spännande. Nu när jag har varit här ett tag så gillar jag omväxlingen, att även jobba med större företag säger hon.

I rollen som ekonomiassistent jobbar hon med löpande redovisning. Hon uppskattar kundkontakten, att åka ut till kunderna och jobba på plats hos dem.

Mimmi bor i Klöverträsk med sin sambo och har tre barn. På fritiden jobbar hon mycket i sin trädgård.

– Jag är väldigt intresserad av att odla, främst grönsaker men även blommor. Annars tycker jag om att fiska, vinter som sommar, och att bara vara ute i naturen.