Norrbottens nya matmarknad – Öjeby Lantbruksmässa 2020

Fantastiska livsmedelsproducenter. Råvaror i absolut världsklass. Kunskap, passion och innovation. Norra Sverige har allt – det vill vi visa. Nu växlar Öjeby Lantbruksmässa upp och satsar stenhårt på maten.

Årets mässa har tema ”Skörd” och som en del i detta – samt mässans långsiktiga utveckling – vill vi skapa Norra Sveriges största och bästa matmarknad. Vår idé är att småskaliga producenter ska kunna sälja sina livsmedel till allmänheten för en rimlig summa och därigenom sprida smakerna och intrycken av lokalproducerade livsmedel till en bredare kundkrets.

Mässan genomförs 26-27 augusti 2020. För 600 kronor erbjuder vi utställningsplats i gemensamt tält på marknaden under båda dagarna. Vill du hyra bord, stolar eller andra inventarier går det naturligtvis att lösa till en rimlig kostnad. Mässan stänger 17.00 på onsdag och 16.00 på torsdag och vi vill inte att de som ställer ut börjar packa ihop innan dess. Vi räknar med ca 1 200 besökare under de två dagarna men hoppas naturligtvis på betydligt fler.

Varmt välkommen med din anmälan till Pelle Johansson, matkonsult på Hushållningssällskapet. Telefonnummer: 070-244 51 98
E-post: pelle.johansson@hushallningssallskapet.se