Nominera till Hallands fullmäktige!

Du som medlem har möjlighet att nominera kandidater till fullmäktige. Det gör du senast den 6 november till infohalland@hushallningssallskapet.se.

Vi behöver namn, telefonnummer och gärna en motivering samt en kort presentation. Den 22 november presenteras förslag till fullmäktige på hemsidan. Valberedningen ansvarar för att säkerställa att det finns nominerade kandidater som representerar hela det geografiska medlemsområdet, har olika kompetens, erfarenhet, ålder, kön etc. För mer information kontakta Annika Bergman, 035-465 01, annika.bergman@hushallningssallskapet.se eller sammankallande för valberedningen Morgan Karlsson, 070-556 90 79, lilla.getinge@gmail.com.

Den 29 november är det valmöte på Berte Museum, Slöinge med start 18.30. Utöver valet ska vi få en visning av utställningen av halländska gårdsbyggnader och få mer information om vår verksamhet. Innan valmötesstarten ges möjlighet till att få en rundvisning av den ombyggda kvarnen på Berte Qvarn. Per Stenström guidar oss genom från toppen av kvarnen, in på labbet och vidare ned mot lagret längst ned.