Möte med månadens medarbetare, Daniel!

Jag heter Daniel Hedeås och jobbar, sedan 4 år, som växtodlingsrådgivare på Hushållningssällskapet. Jag bor på gården Hedås i Ransäter. Vi är femte generationen på gården och tillsammans med min bror, Christoffer, bedriver jag ekologisk nötköttsproduktion. 

Jag är gift och har tre pojkar. På Hushållningssällskapet jobbar jag främst med ekologisk produktion och klimatfrågor. Som rådgivare träffar jag många duktiga och intresserade lantbruksföretagare. Tillsammans diskuterar vi olika frågeställningar och möjligheter för att aktivt driva och utveckla produktionen på gården.  Just nu är det stor efterfrågan på ekologiska produkter, så har du funderingar eller är nyfiken på vad ekologisk produktion kan innebära för dig tycker jag att du ska höra av dig till mig.

SI857044