Mat-Tina bjuder till bords i Medstugan!

Från den egna stugan i Vemdalen har nu Tina rest vidare till Medstugan i Åre. I den vackra jaktvillan har såväl kungligheter som utländska storviltsjägare huserat sedan sekelskiftet och nu är det Tinas tur att bjuda till bords.

Under fyra avsnitt får vi följa med när Tina med gäster upplever fjället. Säsongspremiär 28 november i TV4.

Medstugan egendom ägs av Hushållningssällskapet Jämtland som har sitt kontor i Åre. Egendomen är med sina 15 000 hektar en av landets största sammanhängande och består till största del av fjällterräng. På gården finns ett jordbruk, ett vandrarhem inrett i ett gammalt mejeri samt den ståtliga Jaktvillan. Jaktvillan och jakten på markerna arrenderas av företaget Fjelljakt som drivs av Johan Persson.

– I fjol blev det ett uppskattat avsnitt där Björn Ferry fick skjuta sin första älg, säger Johan Persson. Programmet hade över en miljon tevetittare och både Tina och produktionsbolaget OTW trivdes så bra att de valde att lägga produktionen här även den här gången, fortsätter Johan.

– Vi har haft fantastiska veckor i Medstugan och för mig personligen är det extra roligt att få återvända till Jämtland där jag har många fina barndomsminnen, säger Tina Nordström.

Tillsammans med sina gäster kommer Tina att testa på en del av de aktiviteter som fjället erbjuder. Och med sitt brinnande intresse för det genuina blir det givetvis även en hel del matlagning och mathantverk med lokala råvaror för tittarna att ta del av.

”Tina i fjällen” har säsongspremiär måndag, 28 november, i TV4.

Läs mer om Medstugan här

Läs mer om Fjelljakt här