Rådgivare: Ekonomi och redovisning

Hushållningssällskapen i Kalmar-Kronoberg-Blekinge söker medarbetare till vår ekonomirådgivning med placering på något av våra kontor i Gamleby, Bräkne-Hoby, Växjö eller Kalmar.

Du kommer att ingå i ett regionalt och nationellt nätverk med ekonomirådgivare vars inriktning är ekonomistyrning, företagsutveckling och redovisning. Vi jobbar tillsammans med kollegor inom områdena växtodling, bygg, skog och miljö för att erbjuda kunderna en heltäckande rådgivningslösning.
Det innebär för dig som medarbetare en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö, där du lätt kan skapa mervärde för kunden.

För oss och våra kunder är det meriterande att du har några års erfarenhet från likvärdigt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisning och redovisningsarbete, bokslut för olika företagsformer, projektledning eller annan ekonomisk rådgivning.

Som person uppskattar vi om du har lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. I tjänsten ingår att tillsammans med dina arbetskamrater arbeta med befintliga och nya kunder. Även internt arbete kan förekomma.

Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 20 dec. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Axel Pettersson, Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge,
tel: 076-879 15 30, epost: axel.pettersson@hushallningssallskapet.se

Hushållningssällskapet består av 17 fristående medlemsorganisationer med uppgift att stödja och utveckla verksamheter inom landsbygdens näringar. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet inom ekologisk produktion, fältförsök, utvecklingsarbete samt gymnasieutbildning.

Över hela landet har Hushållningssällskapet mer än 50 000 medlemmar och ca 700 medarbetare. Kalmar-Kronoberg- Blekinge har 200 medarbetare, med omsättning ca 180 miljoner.

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.