Projektledare gröna näringar

Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten söker en projektledare som ska leda arbetet med våra Skolträdgårdar och andra utvecklingsprojekt.

Som projektledare kommer du leda och genomföra projektet Skolträdgårdar i samverkan med övriga medarbetare på Hushållningssällskapet. Projektet finansieras av Norrbottens Läns Arbetsstugefond. I arbetet ingår att på ett innovativt och pedagogiskt sätt implementera odling och mat i skolvärlden. Samverkan med Norrbottens länsstyrelse i projekt ”Nära Mat” är prioriterat. På sikt ska konceptet skolträdgårdar även implementeras i det kommuner som inte i nuläget omfattas av det aktuella projektet.

I arbetet ingår även att utveckla den befintliga trädgården på Öjebyn Agro Park till ett pedagogiskt verktyg, för olika målgrupper.

Tjänsten innebär också att projektleda och genomföra andra projekt inom Hushållningssällskapets verksamhet. Aktuellt är bland annat projektet ”torkning av växter/bär” som genomförs i samverkan med LTU och partners i Finland.

Omfattning

  • Tjänsten är 100% med placering i Öjebyn.
  • Projektanställning 3 år.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

  • Har ett innovativt och företagsmässigt tankesätt som grund för att utveckla projektet skolträdgårdar och andra verksamheter inom gröna näringarna.
  • Trivs att jobba med barn och unga
  • Har gedigna kunskaper inom trädgård och odling.

Kontaktpersoner:
Helena Zimmer, 070-209 61 01 | helena.zimmer@hushallningssallskapet.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är 25 februari 2019.

Skicka din ansökan till helena.zimmer@hushallningssallskapet.se

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.