Redovisningskonsulter sökes till HIR Skåne AB

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer? Vi är i dag 11 rådgivare i HIR Skåne inom ekonomi, marknad och redovisning. Nu söker vi dig som vill arbeta med redovisning och beskattning.

Vi ser en ökad efterfrågan på våra ekonomitjänster och utökar nu vår verksamhet inom redovisning, bokslut och beskattning. Vi söker dig som är ekonom/redovisningskonsult med erfarenhet av löpande bokföring, upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för små och medelstora företag. Våra kunder finns inom många branscher och företagsformer, dock med tyngdpunkt på lantbruksföretag. Vi ser det därför som meriterande om du har kunskap om lantbruksföretagande och beskattning av enskild näringsverksamhet.

Du kommer att ingå i en grupp av ekonomer med bred kunskap inom olika områden. Du har lätt för att samarbeta och ta egna initiativ. I arbetet ingår att tillsammans med dina kollegor utveckla affärssystem och rutiner för effektivare uppföljning och styrning av kundernas företag. För att lyckas i rollen är du som person nyfiken, strukturerad och trivs med nära kundkontakt.

Omfattning: efter överenskommelse, tillsvidaretjänst

Placeringsort: Borgeby eller Kristianstad

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Frågor om tjänsten?
Kontakta gärna Monica Åkesson, tel. 010-476 22 47 e-post» alt.
Pär Martinsson, tel. 010-476 20 02 e-post»

Skicka din ansökan med CV senast den 1 mars till Gun Britt Sobieski Larsson (e-post)»

Välkommen med din ansökan!

 

HIR Skåne AB är ett expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi erbjuder en omfattande rådgivning inom växtodling, ekonomi, marknad, grönsaker, bär, bygg, energi, miljö, lean, husdjur och vatten. Ger ut facktidningen Arvensis och är arrangör av Nordens ledande lantbruksmässa Borgeby Fältdagar.
HIR Skåne har ca 70 medarbetare och är ett delvis personalägt bolag inom Hushållningssällskapet.

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.