Ekonomirådgivare sökes till HIR Skåne AB

Vill du bli en i gänget av landets främsta lantbruksekonomer? Vi är i dag 11 rådgivare i HIR Skåne inom ekonomi, marknad och redovisning. Nu behöver vi förstärkning med en ekonomirådgivare.

Är du liksom vi road av siffror, resultat och utveckling av företag? Är du självständig, tycker om frihet och eget ansvar, men med stöd från erfarna kollegor? Då är detta något för dig!

Självklart är du lantbruksintresserad.

Vi jobbar med ekonomisk analys och planering för lantbrukare som vill utveckla sina företag, produktionsekonomi och investeringar, marknadsanalyser, rådgivning i EU-frågor och redovisning. Du kommer att jobba självständigt med kunden som uppdragsgivare, men med stöd av oss andra och med en erfaren rådgivare som mentor. Du får också möjlighet att utvecklas inom dina specialintressen.

Du är en drivande person som gärna tar dig an nya utmaningar och har en god analytisk förmåga. Vi tror att du har utbildning inom ekonomi och lantbruk; agronomekonom, lantmästare med inriktning ekonomi eller motsvarande, och har kunskap om praktiskt lantbruk. Ett starkt engagemang för kunden är viktigt. Erfarenhet som rådgivare är en merit, men inget krav.

Omfattning: heltid, tillsvidaretjänst

Placeringsort: efter överenskommelse (Kristianstad eller Borgeby)

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Frågor om tjänsten?
Ring gärna Patrick Petersson, ansvarig ekonomirådgivning HIR Skåne, tel. 010-476 22 44 eller
ekonomirådgivare Axel Lundberg, tel. 010-476 22 53.

Skicka din ansökan med CV senast den 1 mars till Gun Britt Sobieski Larsson (e-post)»

Välkommen med din ansökan!

 

HIR Skåne AB är ett expansivt konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vi erbjuder en omfattande rådgivning inom växtodling, ekonomi, marknad, grönsaker, bär, bygg, energi, miljö, lean, husdjur och vatten. Ger ut facktidningen Arvensis och är arrangör av Nordens ledande lantbruksmässa Borgeby Fältdagar.
HIR Skåne har ca 70 medarbetare och är ett delvis personalägt bolag inom Hushållningssällskapet.

 

Dela sidan

Karta

Hitta din kontakt. Vi väntar på att få höra från dig.