Hushållningssällskapet Jämtland söker redovisningskonsult

Hushållningssällskapet Jämtland är i stark tillväxt. Vår redovisningsekonom Victor ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie för att kunna möta kundernas efterfrågan.

Vem är du? 

Vi söker dig som stimuleras av rådgivarrollen och vill utveckla affärsmässiga lösningar till företag inom de gröna näringarna. Du är proaktiv och van vid att ta självständiga beslut. Arbetet innebär även kontakter med myndigheter och andra organisationer där god kommunikationsförmåga är viktigt. Vi ser att du är högskoleutbildad inom ekonomi/redovisning eller har motsvarande kunskaper. Kunskap om redovisningsprogram som Fortnox, Visma eller liknande är ett krav. Hög trovärdighet bland och kunskap om länets företagare ses som meriterande.

Om Hushållningssällskapet

Hushållningssällskapet Jämtland är en oberoende rådgivningsorganisation med som levererar högkvalitativ rådgivning till våra kunder. Våra kunder är små och medelstora företag inom de gröna näringarna. Vår målsättning är att växa ytterligare. På Hushållningssällskapet Jämtland har vi fokus att bedriva en hållbarhetsrådgivning till företag som vill vara i framkant i sin produktion. Genom att arbeta på Hushållningssällskapet får du tillgång till en bred kompetensbas och möjlighet till personlig utveckling genom organisationens rikstäckande nät av oberoende kompetens för näringslivet. Det är styrkan i Hushållningssällskapet.

Är du intresserad? 

Anställningen är ett vikariat fram till och med 2025-02-29, tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till förlängning. Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 2024-07-31.

Skicka din ansökan märkt ”Rådgivare” till:

hush.z@hushallningssallskapet.se  eller i formuläret nedan

Hushållningssällskapet är 15 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid.  Vi har ca 25 000 medlemmar och är ca 1000 medarbetare. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram – och erbjuder rådgivning för lantbrukets och landsbygdens utveckling.