HIR Skåne söker energirådgivare

Vill du bli en i gänget av landets vassaste rådgivare och vara delaktig i att utveckla framtidens lantbruk? Sök då tjänsten som Energirådgivare hos oss!

Om tjänsten

Tjänsten omfattar rådgivning inom nysatsning på bl.a. biogas, energikartläggning, solceller, gårdspannor och energieffektivisering på befintliga anläggningar. Det innebär att du får en varierad tjänst där du arbetar nära produktionslantbruket och landsbygdsföretagandet. Tjänsten kan även innebära möjlighet att jobba med andra miljöfrågor inom lantbruket. Genom gemensamma insatser skapar vi mervärde för kunden.

Om dig 

Vi letar efter nya kollegor med yrkeserfarenhet, men också efter nyutexaminerade talanger. Vi kan ge möjlighet för vidareutveckling för dig som har mer erfarenhet och vi har kompetensen att utveckla dig som är ny inom området till en fantastiskt bra energirådgivare. Du är utbildad ingenjör, agronom, lantmästare eller likvärdig utbildning alternativt erfarenhet inom energi och lantbruk. Du behöver inte ha en lantbruksutbildning, men förståelse för svenskt lantbruk. B-körkort och tillgång till egen bil är krav för tjänsten likväl som goda kunskaper i MS Office.

För att du ska trivas hos oss och vi med dig är du som person initiativrik och utåtriktad. Du har en god förmåga att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Självklart har du ett gediget intresse för branschen och för energi i synnerhet!

Vi erbjuder en arbetsplats där du får utvecklas och växa in i rollen som rådgivare och du får stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Unikt för HIR Skåne är att vi är oberoende och du tillåts lägga allt fokus på kundens mål och intressen.

Kvalifikationer: 

Krav

  • Utbildad ingenjör, agronom, lantmästare eller likvärdig utbildning alternativt erfarenhet inom energi och lantbruk eller har motsvarande kompetens
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Goda kunskaper i MS Office

Frågor om tjänsten? 
Nils Helmersson, affärsområdeschef Energi, 010-476 22 28, nils.helmersson@hushallningssallskapet.se
Pär Martinsson, vd, tel. 010-476 22 01, par.martinsson@hushallningssallskapet.se

Om HIR Skåne

HIR Skåne är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vi är huvudarrangör av Borgeby Fältdagar, norra Europas ledande lantbruksmässa i fält. Hos oss finns flera av Sveriges främsta rådgivare inom växtodling, horto, husdjur, miljö, vatten, energi, bygg, ekonomi och marknad. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. HIR Skåne ägs av Hushållningssällskapet Skåne och av medarbetarna, dvs vi är oberoende och fria från kommersiella intressen. Vi är för närvarande 80 medarbetare och omsätter cirka 80 miljoner kronor.

Ansökning sker via Jobbet.se