HIR Skåne söker ekonom med systemintresse

Nu söker vi en serviceinriktad ekonom som dessutom är intresserad av nya system med dess möjligheter och utmaningar. Är du en prestigelös person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan det vara dig vi söker! HIR Skåne ägs delvis av Hushållningssällskapet som under de senaste 200 åren har varit delaktiga i att utveckla jordbruket i Sverige. Det gör oss till en trygg och stabil arbetsgivare med mycket kunskap.

Om tjänsten

Som ekonom hos oss får du en bred roll och arbetar i vår administrationsgrupp. Vi är inne i en systemresa och söker därför dig som gillar att vara med och implementera rutiner samtidigt som du har förmåga att se helheten och vad förändringen innebär. I rollen kommer du att få arbeta med projektekonomi, från upplägg till uppföljning. Du är dina kollegor behjälplig med allt från utdrag från redovisning till resebokningar och faktureringshjälp, du får också kontakt med våra kunder genom teknisk support till dem. Vidare agerar du aktivt stöd vid ekonomiuppföljning. Vi är en platt organisation vilket gör att du även kommer att få arbeta med viss administration inom företaget.

Hos oss välkomnas du av ett glatt gäng kollegor som driver verksamheten framåt och som huvudsakligen arbetar med rådgivning till Skånes lantbruks- och landsbygdsföretag. Du kommer att arbeta nära och rapportera till vd.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller system alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom områdena. Du har erfarenhet av löpande redovisning. Då du jobbar i flera olika system krävs det att du har god dator- och systemvana samt ett systemintresse. Du är nyfiken på nya tekniska lösningar. Körkort och tillgång till egen bil krävs för tjänsten. Har du erfarenhet av projektledning och/eller av Dynamics 365 alternativt andra liknande system så ser vi det som meriterande.

För att du ska trivas i rollen hos oss tror vi att du är en social och positiv person som drivs av att hjälpa andra till ett gott slutresultat. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Självklart sätter du service i främsta rummet och hjälper gärna till inom de områden som behövs.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Borgeby eller Kristianstad

Frågor om tjänsten? Kontakta oss gärna så berättar vi mer! Pär Martinsson, vd, 010-476 22 01

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2024-03-04. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten söks via jobbet.se Klicka här för att komma till tjänsten