Lär känna månadens medarbetare, Tina!

Jag heter Tina Westlund och jobbar, sedan 8 år, som skogsrådgivare på Hushållningssällskapet. Till mina arbetsuppgifter hör individuell skogsrådgivning, förvaltning av skogsfastigheter men även en hel del kvalitetsuppföljning, kurser m.m.

Som rådgivare jobbar jag både ute i skogen och på kontoret. Att vara skogsrådgivare är ett spännande och omväxlande jobb som innebär många trevliga kundmöten och en hel del vistelse ute i de värmländska skogarna. Jag trivs väldigt bra på Hushållningssällskapet, vi är ett härligt gäng som har nära till skratt och alla har ett stort intresse och engagemang för landsbygden.

Jag bor utanför Lene, cirka en halvtimmes bilresa nordväst om Karlstad. Min man Anders är nybliven rektor på Lillerudsgymnasiet, som är ett naturbruksgymnasium utanför Karlstad. Våra barn är tio och tolv år gamla. På fritiden är jag helst med familj och vänner, både hemma och på olika resor. Jag är aktiv medlem i Kils OK (orientering) och i Sunne SLF (skidåkning) samt ordförande i Buvattna viltvårdsområdesförening.

 

tina