Följ med på vår virtuella studieresa till ekologiska grönsaksodlare genom Sverige!

Under hösten 2021 och vintern 2022 kommer Hushållningssällskapet att sända åtta studiebesök via webben, filmade hos duktiga grönsaksodlare runt omkring i Sverige. Och du är välkommen att delta på alla!

Innehåll

Nu har du möjlighet att ta del av i det nationella projektet ”Ökad ekologisk grönsaksodling genom virtuella studieresor med mentorskap och kompetensutveckling”  som har som mål att få fler professionella grönsaksodlare i Sverige. Under hösten 2021 och vintern 2022 besöker vi småskaliga och storskaliga ekologiska grönsaksodlare runt om i landet. Alla studiebesök spelas in och kan ses i efterhand på Hushållningsällskapets webbkursportal tillsammans med bonusmaterial från varje gård. Projektet är ett samarbete mellan flera Hushållningssällskap runt om i landet där Hushållningssällskapet Västra är projektledare. Läs mer om projektet här.

Projektet finansierats med hjälp av medel från Jordbruksverket inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin.

Så här gör du för att delta

Första gången du ska gå en webbkurs hos Hushållningssällskapet måste du börja med att skapa ett användarkonto i vår kursportal:

  1. Skapa ett användarkonto på Hushållningssällskapets webbkursportal.
  2. Ett e-postmeddelande med en länk kommer att skickas till den epost-adress du angett. Bekräfta ditt användarkonto genom att klicka på länken i meddelandet.
  3. Klicka på kurslänken här: Virtuella studiebesök och mentorskap och ange kurskoden 8484

Kursen är anpassad för att läsas på en dator/laptop eller surfplatta (ej mobiltelefon)