Kostnadsfri introduktionskurs – Kick Off för Market Gardening

I den här kursen får du ta del av ett inspelat studiebesök på Bossgårdens grönsaker, där Jonas Ringqvist och Marie Hanson på Hushållningssällskapet Västra medverkar. Besöket är uppdelat på olika teman där vi får följa med och se hur det går till på Bossgården. Kursen avslutas med ett studiebesök hos Lars-Erik Lennartsson på Mölnebo hälsokost, där vi får titta närmare på en bohuslänsk tomatodling.

Introduktionskurs

Kursen är kostnadsfri och finansieras av C R Prytz Donationsfond. Kursen är producerad av våra rådgivare inom yrkesmässig trädgård, Marie Hansson och Ida Mackegård på Hushållningssällskapet Västra, i samarbete Jonas Ringqvist, Bossgården och Lars-Erik Lennartsson, Mölnebo hälsokost.

 

 

Innehåll
I den här kursen får du ta del ett inspelat studiebesök, där Marie Hanson på Hushållningssällskapet Västra besöker Jonas Ringqvist på Bossgården grönsaker. Besöket är uppdelat på olika teman och vi får följa med och se hur det går till på Bossgården. I avsnitten hittar du även en fördjupande text samt tips på var du kan hitta mer information inom området.

Så här gör du för att delta
Första gången du ska gå en webbkurs hos Hushållningssällskapet måste du börja med att skapa ett användarkonto i vår kursportal.
Följ nedanstående instruktioner i 3 steg:Steg 1: Skapa ett användarkonto på Hushållningssällskapets webbkursportal. (Har du redan ett konto? Logga in och gå sedan till Steg 3.)Steg 2: Ett e-postmeddelande med en länk skickas till den epost-adress du angett. Bekräfta ditt användarkonto genom att klicka på länken i meddelandet. Kontrollera din skräppost om du inte fått något meddelande i din ordinarie Inkorg.Steg 3: När du bekräftat ditt konto och loggat in, gå därefter tillbaka hit och klicka på länken: Kick off för Market Gardening

Välkommen till kursen!

Författare / ansvariga för innehållet 
Marie Hanson, marie.hanson@hushallningssallskapet.se, 0521-725525
Ida Mackegård, ida.mackegard@hushallningssallskapet.se, 0521-725543

Har du problem med inloggning till vår webbkursportal kontakta:
Karin Carlsson, karin.carlsson@hushallningssallskapet.se, 0521-725544

 

Läs mer om våra tjänster inom Grönsaker, bär och frukt

Klicka här