Kostnadsfri inspirationskurs på webben – Kick Off för grönsaksodling

Introduktionskurs

Närodlat, härodlat, eko och svenska grönsaker är något som är på tapeten och efterfrågas i alla led. Därmed behövs det också odlare, så välkommen till denna webbbaserade kurs för att inspireras till att sätta igång på allvar!

Kursen är kostnadsfri och finansieras av Länsstyrelsen i Västra Götaland genom Landsbygdsprogrammet. Det är Hushållningssällskapets hortonomer Stina Månsson och Marie Hanson som producerat kursen i samarbete med Peder och Lotta Wendefors på Björnhyltans Trädgård.

Innehåll

Detta är en inspirationskurs för Dig som funderar på att starta upp med yrkesmässig ekologisk grönsaksodling, men även du som redan odlar en del grönsaker kan få nya tips! Vad ska man tänka på och hur gör man? Vi kommer att gå igenom olika viktiga delar inom temat Ekologisk Grönsaksodling. Fokus är ekologisk frilandsgrönsaksodling, men vi berör även ekologisk odling i växthus. Kursen tar ca 2 timmar att genomföra. Du kan läsa den i din egen takt och välja bland de olika avsnitten i valfri ordning.

Så här gör du för att delta

Första gången du ska gå en webbkurs hos Hushållningssällskapet måste du börja med att skapa ett användarkonto i vår kursportal. Följ nedanstående instruktioner:
Steg 1: Skapa ett användarkonto på Hushållningssällskapets webbkursportal.
Steg 2: Ett e-postmeddelande med en länk skickas till den epost-adress du angett. Bekräfta ditt användarkonto genom att klicka på länken i meddelandet.
Steg 3: Klicka på kurslänken här: Kickoff för grönsaksodling och ange kurskoden 8550.

Hantering av personuppgifter

Genom att skapa och bekräfta ett användarkonto samtycker du till databehandling enligt Personuppgiftslagen. Om Du är osäker på vad det innebär finns mer information hos Datainspektionen samt på Hushållningssällskapets webbplats. Vi sparar på personuppgifter eftersom vissa kurser som har finansiering från EU kräver att vi redovisar vilka som gått utbildningen.

Författare / ansvariga för innehållet

Marie Hanson, marie.hanson@hushallningssallskapet.se, 0521-725525
Ida Mackegård, ida.mackegard@hushallningssallskapet.se, 0521-725543

Har du problem med inloggning till vår webbkursportal kontakta:

Karin Carlsson, karin.carlsson@hushallningssallskapet.se, 0521-725544