Kom och träffa oss på Elmia Lantbruk Djur & Inomgård

Kom och träffa Hushållningssällskapets rådgivare inom lantbruksdjur och bygg på Elmia lantbruk 21-24 oktober.  Du hittar oss i vår monter D07:02.

Hushållningssällskapet finns givetvis på plats under Elmia Lantbruk, en viktig mötesplats för landets lantbrukare.  Kom till vår monter D07:02 för att resonera med våra byggnadsrådgivare och lantbruksrådgivare. Vi kan inte ge dig ett högre mjölkpris, men vill gärna förmedla vetenskapliga och praktiskt förankrade råd som kan hjälpa dig i ditt företagande.

Friska djur, bra arbetsmiljö, hög effektivitet och kunskap är nycklar till konkurrenskraft och lönsamhet. I vår monter kommer du träffa några av våra rådgivare för lantbruksdjur och bygg, du kan även ta med din ritning om du går i byggtankar för att diskutera med någon av våra byggrådgivare.

Maria Mickelåker, byggrådgivare på HIR Skåne finns på plats i montern och ser framemot mässan:

– Jag ser framemot Elmia som är ett jättebra forum för att träffa våra medlemmar, kunder och sammarbetspartners. Det ger också möjlighet att knyta nya kontakter och att sprida kunskap och ge goda råd.

I vår monter finna också böcker ur kosignalserien till försäljning, även blädderex finns. Kom och kika och få några goda råd som får ditt företag att växa.

Läs mer om våra tjänster inom bygg och lantbruksdjur