Program:
09.00-11.00: Förpackningar
11.00-12.00: Prissättning och presentation
För vem? Småskaliga livsmedelsproducenter
Förpackningar
Nils Arvidsson från kommunikationsbyrån Henson leder denna workshop om attraktiva och hållbara livsmedelsförpackningar.
- Vilka särskilda regler gäller för livsmedelsförpackningar och vilken roll har förpackningen i din kommunikation?
- Hur ska man tänka för att skapa en så passande och attraktiv förpackning som möjligt?
- Är plast den stora boven och hur säkerställer man att förpackningen återvinns?
- Hur ska man tänka kring livsmedelsförpackningars hållbarhet och vad är egentligen en hållbar förpackning?
Prissättning och presentation
Håkan Landström och Pelle Johansson från Hushållningssällskapet delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper kring vikten av att prissätta rätt och presentera sina produkter på ett sätt som lockar köparen.
- Hur presentera sina produkter med målet att öka försäljningen?
- Hur nå ut till kunderna?
- Vad får kunder att stanna till vid just din försäljning/monter?
- Hur prissätta? Vad addera till konceptet för att det ska bli mer attraktivt?
Anmälan
Aktiviteten är kostnadsfri. Du väljer själv i anmälan vilken/vilka av de två delarna du vill delta på.
Denna aktivitet är en del av Hushållningssällskapets projekt Mat från bonden samt Kompetenscentrum Mat i norr. Kontakta projektledare Carolin Vallgren om du har frågor.
carolin.vallgren@hushallningssallskapet.se