Webbutbildning: HACCP
Plats Webbutbildning
Datum och tid 12 april, 15.00-16.00

Kursen ger grundläggande kunskaper i hur ett HACCP-system byggs upp.
Kursinnehåll:
- Faror i livsmedelsproduktion
- Grundförutsättningar för hygienisk produktion
- De 7 HACCP-principerna
- Genomförande av faroanalys
- Utformning av HACCP-plan
- Utformning av rutiner för egenkontroll
- Skriftligt prov
Förkunskaper/Diplom: Grundkurs i livsmedelshygien eller motsvarande. Diplom utfärdas efter genomgången kurs.
Tid: Utbildningen omfattar 4 kurstillfällen som hålls den 12, 14, 18, 20 april kl. 15.00-16.00
Plats: Hemma vid din dator
Avgift: 2000 kr exkl. moms.
Anmälan senast 5 april, till karin.bergkvist@hushallningssallskapet.se eller mobil: 0727-130700