Välkommen till bords!

Plats Gällivare
Datum och tid 24 oktober, 18.30

VI SKA PRATA MAT OCH LIVSMEDELSPRODUKTION! GLOBALT OCH LOKALT. HUR SER NULÄGET UT? VAD FINNS OCH VAD KAN VI SKAPA FRAMÖVER I KOMMUNEN?

Torsdagen den 25 oktober sätter vi oss till bords i Stockstugan hos Glada Kocken i Gällivare för att tillsammans titta in i vårt gemensamma skafferi, rada upp lokala ingredienser, skriva inköpslista och skapa vårt eget recept med syfte att inspirera och initiera produktion och konsumtion av lokal mat.

Onsdag 24/10 kl. 18.30-21.00 för en kickoff med;
– Plockmat från Norrbotten
– Food for thoughts
– Mingel och gåva

Torsdag 25/10 kl. 8-16 för en inspirerande dag med föredrag och kreativt arbete som leds av
Ducit Innovation.

På programmet finns bl.a. Mat & klimat med Hulda Wirsén från Hushållningssällskapet. Nära mat med Jenny Bucht från Länsstyrelsen. Håkan Stenmark, LRF berättar om deras insatser inom Nära mat.

Boka din plats senast 5 oktober genom att mejla cora@renodlat.nu