Vad ska jag skriva på etiketten? Kurs i märkning av livsmedel.

Datum och tid 18 maj, 8.00–10.00
Arrangör HS Konsult AB

Vilka märkningsregler gäller? Hur funkar Europaparlamentets informationsförordning? Det är mycket att hålla koll på och det är du som livsmedelproducent som bär ansvaret att det blir korrekt. 

Program
Vi går igenom hur och vad man måste jag skriva på livsmedel som man säljer.

Tid
Tisdag 18 maj 2021, 8.00–10.00

Plats
Digitalt via Teams. Deltagare får en möteslänk.

Medverkande
AnnaKarin Landin, matkonsult Hushållningssällskapet Åsa Lundberg, miljö- och hälsoskyddsinspektör
Anmälan
Senast den 17 maj via länken 

Kontakt
AnnaKarin Landin, 019-603 27 19,
annakarin.landin@hushallningssallskapet.se 

Mötet finansieras via Landsbygdsprogrammet och är kostnadsfritt för deltagarna. Deltagare från Örebro län och Värmlands län har förtur. Övriga är välkomna i mån av plats.