Vad händer om maten tar slut?

Plats Skåne
Datum och tid 27 juni, 13:00
Arrangör Hushållningssällskapens förbund

SÅRBARHETER OCH KONSEKVENSER VID STÖRNINGAR I LIVSMEDELSFÖRSÖRJNINGEN!

Välkommen att lära dig mer om svensk livsmedelsförsörjning idag och i framtiden. Syftet med seminariet är att öka kunskapsnivån och diskutera vad som kan, eller behöver göras, för att säkra att det finns livsmedel i händelse av externa störningar i Sverige.

Genom att bjuda in representanter från myndigheter, företag och organisationer vill vi sprida kunskap och väcka diskussion om vilka utmaningar och möjligheter vi står inför.
Vem har ansvaret att det finns mat i Sverige, vilka risker finns – och hur vi möter dem.

Genom forskning och kunskaper från nyckelpersoner i hela livsmedelskedjan tecknar vi kartan för den svenska livsmedelsförsörjningen. Konkreta exempel lyfts fram från Sverige och utomlands.

Plats: Bjärsjölagård, Skåne Tid: 27 juni 13:00-15:30

 Se presentationer från seminariet här

Se hela programmet och läs mer om paneldeltagarna här

Seminariet finns inspelat, starta videon här nedan