Utvecklas i rollen som ledare – utbildning, bollplank och coaching i ledarskapsfrågor!

Plats Lugnalandet, Sommen
Datum och tid 2 december
Arrangör Hushållningssällskapet Östergötland och Växa Sverige

Ledarpraktikan är ett nationellt utvecklingskoncept som vänder sig till dig som driver egen verksamhet, eller är anställd och har en ledande befattning. Genom Ledarpraktikan får du chans att ta nästa steg framåt i ditt ledarskap!

Ledarpraktikanutbildningen baseras på boken ”Ledarpraktikan” och bygger på tre träffar med enskild coaching mellan träffarna. Teori och praktik varvas så att du på ett praktiskt sätt får lära dig att leda dig själv, dina medarbetare och din verksamhet.

Träff 1: Konsten att leda sig själv

Träff 2: Konsten att leda andra

Träff 3: Konsten att leda sin verksamhet

Första träffen är planerad till 2-3 december 2020 och kommer att vara på Lugnalandet, Sommen.

Kostnad och anmälan

Tack vare stöd från Landsbygdsprogrammet är priset 25 000 kr per deltagare. Totalt 6 dagars utbildning med kost och logi ingår, samt individuell coachning. Max 12 deltagare per omgång. Anmälan sker via formulär nedan eller kontakt med kursledarna. Har du frågor är du välkommen att kontakta kursledningen:

Elenore Wallin, Hushållningssällskapet Östergötland, 070-373 36 22

Katarina Steen, Växa Sverige, 010-471 05 07

Informationsblad för utskrift

Anmälningsformulär – fyll i en deltagare per formulär. Efter ifyllt formulär får du ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress du angett. Får du inget meddelande kontakta kursledningen

  • Vi behöver ditt namn och personnummer till Jordbruksverket för att utbildningen ska subventioneras via Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.
  • Vad behöver vi veta om dig för att göra utbildningen så bra som möjligt för dig? Särskilda behov? Allergier?
  • Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och personnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna redovisa uppgifterna för Jordbruksverket för att få utbildningen subventionerad. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta Elenore Wallin på 070-373 36 22.