Utbildning i HACCP

Plats Uppsala
Datum och tid 5 april, 9.00-17.00

Kursen ger grundläggande kunskaper i hur  ett HACCP-system byggs upp.

Kursinnehåll:

  • Faror i livsmedelsproduktion
  • Grundförutsättningar för hygienisk produktion
  • De 7 HACCP-principerna
  • Genomförande av faroanalys
  • Utformning av HACCP-plan
  • Utformning av rutiner för egenkontroll
  • Skriftligt prov

Förkunskaper/Diplom: Grundkurs i livsmedelshygien eller motsvarande. Diplom utfärdas efter genomgången kurs.

Tid: Utbildningen omfattar 2 heldagar och hålls den 5 och 11 april kl. 09.00-17.00

Plats: Uppsala, Knivstagatan 6

Avgift: 4000 kr exkl. moms. I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika båda dagarna. Meddela vid anmälan om du har någon matallergi!

Anmälan senast 29 mars, till karin.bergkvist@hushallningssallskapet.se eller mobil: 0727-130700