Utbildning i HACCP
Plats Uppsala
Datum och tid 5 april, 9.00-17.00

Kursen ger grundläggande kunskaper i hur ett HACCP-system byggs upp.
Kursinnehåll:
- Faror i livsmedelsproduktion
- Grundförutsättningar för hygienisk produktion
- De 7 HACCP-principerna
- Genomförande av faroanalys
- Utformning av HACCP-plan
- Utformning av rutiner för egenkontroll
- Skriftligt prov
Förkunskaper/Diplom: Grundkurs i livsmedelshygien eller motsvarande. Diplom utfärdas efter genomgången kurs.
Tid: Utbildningen omfattar 2 heldagar och hålls den 5 och 11 april kl. 09.00-17.00
Plats: Uppsala, Knivstagatan 6
Avgift: 4000 kr exkl. moms. I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika båda dagarna. Meddela vid anmälan om du har någon matallergi!
Anmälan senast 29 mars, till karin.bergkvist@hushallningssallskapet.se eller mobil: 0727-130700