Trendspan- nyheter inom bygg och husdjur för att få bättre lönsamhet

Plats Torslunda
Datum och tid 17 november, 19-21
Arrangör Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge

Nu när restriktionerna har lättat så välkomnar vi fysiska träffar!

Vi bjuder in till en informationskväll om Trendspaning inom bygg och husdjur. Våra kunniga byggnadsrådgivare kommer ge information om läget på byggmarknaden, trender, priser och vad vi på Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge kan hjälpa till med.

Vi kommer även att berätta om vår satsning på husdjursrådgivning och verktyget och plattformen TopCow, vad detta är och vad det ger för fördelar för lantbrukare så väl som rådgivare.

Agenda

19.00: Trendspan att bygga nytt eller bygga om, hur ser marknaden ut och vad finns det för trender? Vad kan vi på Hushållningssällskapet hjälpa till med?

19.45: Fikapaus och bensträckare.

20.00: Bättre lönsamhet och kontroll över din husdjursproduktion – vi satsar på TopCow, vad är TopCow? Varför är det lönsamt för dig?

När?

17/11 kl. 19-21 på Torslunda försöksgård, Öland | Senaste anmälningsdag 17/11.

Anmäl dig till info.h@hushallningssallskapet.se eller 0480-156 70.

Frågor besvaras av Helena Huselius på helena.huselius@hushallningssallskapet.se eller 070-482 89 50.

Välkommen!

Inbjudan som pdf finns här.

Erbjudande!

Går du och funderar på att införskaffa ett gårdssystem som hjälper dig med uppföljningen på gården? Då är UNIFORM-Agri något för dig! Just nu har vi 30% på startavgiften både för köttprogrammet och mjölkprogrammet. Erbjudandet vara november ut. För frågor/information eller beställning kontakta 0415-195 30 eller info@svenskhusdjurstjanst.se.

UNIFORM-Agri är ett gårdssystem som installeras på gårdens dator och där lantbrukaren rapporterar in sin händelser. Dessa händelser analyserar av programmet och hjälper till med uppföljning på gården. Till programmet ingår också en app där man enkelt kan följa upp djur ute i stall och på bete.

 

Svensk Husdjurstjänst ägs gemensamt av Skånesemin, Rådgivarna i Sjuhärad och Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge.