Svenska gröna proteiner – för livsmedelsföretagare i Värmland

Plats Värmlandsbro
Datum och tid 19 oktober, 9.30-15.00

 

För livsmedelsföretagare i Värmland

Erbjud dina kunder fler växtbaserade, svenska produkter och lockande maträtter!
Hur baljväxter och spannmål kan odlas, förädlas och tillagas för att bli god, mer klimatsmart och attraktiv mat.

Föreläsningar, diskussioner, provtillagning och avsmakning.

Tid: Tisdag 19 oktober 2021 kl 9.30-15.00
Plats: Majorskullen, Värmlandsbro

Utbildare Marie Hansson, hortonom och Cecilia Sassa Corin, matkonsult. Båda Hushållningssällskapet Västra.

För anmälan och mer info kontakta projektledare
Susanne Ekmark: susanne.ekmark@nifa.se
070-482 67 34

Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag 11/10 2021.