Studieresa – ekologisk nötköttsproduktion med fokus på byggnader

Plats Studieresa i Skåne
Datum och tid 17 juni
Arrangör HIR Skåne

Funderar du på att bygga nytt eller uppdatera ditt befintliga stall? Då kan det vara bra att besöka några som nyligen haft samma tankar.

OBS! Studieresan flyttas fram till september

 

Välkommen på studieresa

Under studieresan besöker vi olika typer av stall och produktionsinriktningar för ekologisk nötköttsproduktion. Vi besöker två eller tre gårdar i Skåne.

Detaljerat program kommer inom kort.

Arrangemanget följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Covid-19. Om det är möjligt åker vi tillsammans med buss, annars med egen bil.

Kontakt

Har du frågor kontakta Ingela Löfquist, tel. 010-476 22 31 eller ingela.lofquist@hushallningssallskapet.se 

Intresseanmälan

Vill du skicka in en intresseanmälan, anmäl dig nedan. Klicka på Skicka för att slutföra din anmälan.

  • ÅÅMMDD-XXXX
    Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, personnummer och kontaktuppgifter. Syftet med en sådan behandling är att kunna skicka uppdateringar och information om kursen, men lämnas även vidare till Länsstyrelsen och Jordbruksverket vid redovisning av aktiviteten. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta hirskane@hushallningssallskapet.se


Aktiviteten är delfinansierad med EU-medel via Länsstyrelsen i Skåne.