Studiebesök på Borgeby Fältdagar för högstadiet

Plats Borgeby
Datum och tid 29 juni, 10.30-14.00
Arrangör Hushållningssällskapet Skåne

Nyfiken på de gröna näringarna? Vill du få en inblick i dagens lantbruk och var maten du äter kommer ifrån? Hushållningssällskapet Skåne välkomnar dig som går i åk 8 till en superinspirerande dag på norra Europas största lantbruksmässa i fält. Detta är mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

Välkommen till ett inspirerande studiebesök på Borgeby Fältdagar!

När? Onsdagen den 29 juni, kl. 10.30-14.00

Var? Samling vid huvudentrén till Borgeby Fältdagar, strax utanför Löddeköpinge.
Erbjudande: Vi kan hämta dig vid Lund C, kl. 10.00 och köra dig tillbaka till Lund C kl. 14.00.

Hur?  Vi startar vid entrén till Borgeby Fältdagar kl. 10.30. Därefter får du en guidad tur på mässan. Vi kommer att åka traktor och vagn genom hela mässan. Du får se maskiner i fält, vi kommer att titta på matodlingar och träffa flera företag i branschen. Sista halvtimmen träffar vi personal från naturbruksgymnasier och andra utbildningar inom de gröna näringarna. Där kan du ställa dina frågor om du är intresserad av att plugga vidare eller arbeta inom de gröna näringarna. Kl. 14.00 avslutar vi. Du kan då antingen välja att gå runt själv på mässan, alt. följer vi dig till utgången/skjutsar dig till Lund C.  Du ansvarar själv för att ta dig till och från Borgeby Fältdagar/Lund C.

Vi bjuder på entré, lunch och glass😊

Frågor? Kontakta Sara Johnson, sara.johnson@hushallningssallskapet.se, 0708 161007

Läs mer om mässan på www.borgebyfaltdagar.se

Anmäl dig senast tisdag den 21 junivia anmälningsformuläret. Veckan innan Borgeby Fältdagar skickar vi lite mer praktisk info. till dig som är anmäld.